Selleks, et veidi reklaami teha, teeb Dell Alienware-nimelisele brändile mõneks ajaks 10% allahindluse kõigile, kes tasuvad Bitcoinis. Selle abil on võimalik tasuda nüüd kõigi Delli poolt toodetavate asjade eest, arvutitest kaamerateni välja, kirjutab ajaveeb Kryptoraha.ee.

Kindlasti annab see otsus ka arvutitootjale juba lähemal ajal kasumis tunda, seda on nähtud ka varasemalt teiste suurettevõtete puhul, kes krüptoraha vastu võtma on hakanud. Ka Michael Dell ise on öelnud, et tegi oma otsuse lähtuvalt tarbijate soovidest.

Dell on pannud oma veebilehele lühikese õpetuse ja video, kuidas Bitcoini abil maksta.

Siiski peab mainima, et Euroopas veel kahjuks krüptorahas Dellile kauba eest maksta ei saa. Millal seda teha saab, pole Dell veel teatanud.

Peale Delli on hakanud Bitcoini viimastel kuudel aktsepteerima ka mitmed teised suured ettevõtted. Aasta algusest peale võtab Bitcoini vastu e-kaubamaja Overstock.com, mis müüs juba kaks kuud hiljem miljoni dollari väärtuses kaupa Bitcoini eest.

Hiljem on lisandunud side- ja satelliittelevisiooni-ettevõte Dish, broneerimislehekülg Expedia jt. Viimastel kuudel on lisandunud pidevalt mõni uus hiiglaslik ettevõte, mis on eelmisest veelgi suurem. Milline tuntud kaubamärk järgmisena siia nimekirja lisandub?