Rakendus on tasuta, kannab nime Cloud Ready ja lisab sülearvutisse Windowsi kõrvale teisegi opsüsteemi, Google'i arendatava Chrome OS.

Viimase süda on brauser Chrome, mis annab tavatarkvara asemel ligipääsu Google'i veebiteenustele alates Gmailist, Google Drive'ist ja Google Docsist. Need asendavad kõiki põhilisi rakendusi, mida keskmine kasutaja nõuab.

Kuna Chrome OS on arvutiressursside suhtes vähenõudlik, eriti Windowsiga võrreldes, võib vana süler sel moel taas mõnusalt kiireks muutuda. Olenevalt riistvarast võib see osutuda isegi võimekamaks kui paljud uued Chromebookid, mis müügile jõudnud.

Neverware pakub Cloud Readyt ka koolidele, 59 USA dollarit kasutaja kohta. See võib aidata arvutite vahetamise pealt raha kokku hoida.

Lahendus sobib arvutitele, mis jooksutasid juba opsüsteemi Windows 7, 8, 8.1 või 10, mis oli UEFI režiimis paigaldatud. See tähendab, et viimase kümne aasta jooksul valminud sülerid võivad sobivaks osutuda.

NB! Google seda muide ei soosi, et Cloud Ready abil Chromebooki sarnaseks muudetud sülearvutit Chromebookiks nimetatakse. Viimane on ju kaubamärk.