Loodetavasti mitte väga, sest "jOBS" on otsustanud edasist avalikkuse tähelepanu vältida.

Jaanuaris nimekal Sundance'i filmifestivalil esilinastunud linalugu pidi Open Road Filmsi vahendusel aprillis USA kinodesse jõudma. See sündmus on aga ootamatult ja teadmata ajaks edasi lükatud.

Levifirma esindaja toob põhjuseks ebapiisava ettevalmistusaja linateose promomiseks-turustamiseks. Justnagu nagu võtteperioodi ja laiema leviku vahele ei jäänud kolmveerand aastat. Ja justnagu projekt oleks ainuüksi Kutcheri osaluse tõttu vähe üldsuse tähelepanu pälvinud.

"jOBS" on seega hetkel peitu pugenud ja meie peame piirduma kriitikute hinnangutega (rottentomatoes.com keskmine hinne 43/100) ja järgneva tutvustava klipiga:

Veel rabavam uudis on aga, et ootamatult kerkis esile senitundmatu film Jobsist, mis ilmub siiski aprillis, täpsemalt 15. aprillil ja kuulsa huumorisaidi funnyordie.com vahendusel.

Funny or Die tiim tootis selle algse plaaniga luua Jobsi filmile humoorikas võltstreiler, aga projekt omandas ajapikku täispika linaloo mõõtmed ja nii see lõpuks sünnibki.

Justin Longi kehastatud Jobsi kõrval seiklevad ekraanil ka Bill Gates ja Steve Wozniak. Saatuse iroonia tõttu ongi "iSteve" esimene film Jobsist, mis publiku ette jõuab. Imetlega allolevat promopilti:

Foto: funnyordie.com

Ja kolmandaks veel selline rabav uudis, et Steve Jobsist saab peagi ka koomiksistaar, mis leiab aset jaapanlaste josei manga (naistele suunatud koomiksite) lipulaevseitungis Kiss.

Süžee toetub Walter Isaacsoni raamatule "Steve Jobs", mis ilmus hiljuti ka eestikeelsena.

Milline näeb Jobs välja naistekoomiksi tähena? Sellele vastab kohe allolev stiilinäide:

Foto: Mari Yamazaki