StaffLogic on tööriist, mis teeb elu palju lihtsamaks neil inimestel, kes peavad igapäevaselt ettevõttes vastutama ühe kõige tüütuma töölõigu – töögraafikute koostamise – eest. Tüütuks teeb selle töö eriti suuremates organisatsioonides asjaolu, et inimestel on tööaja suhtes erinevad soovid, võimalused ja kohustused, mida tuleb korraga arvesse võtta.

StaffLogicu tarkvara koostab ettevõtte töögraafiku ühe nupuvajutusega ning vähendab sellega graafiku koostamiseks kuluvat aega kuni 70 protsenti! Üleajatöö väheneb kuni 50 protsenti ning info hakkab paremini liikuma, sest näiteks StaffLogic sisaldab töötaja iseteenindusportaali ning automaatseod tööaja raporteid.

StaffLogicu tiim usub, et suudab olla abiks ettevõtetele sellistest valdkondadest nagu lennujuhtimine, turvateenused, jaemüük, tootmine. StaffLogicu ärisuuna juht Marko Saviauk ütleb, et Webmedia oma on teenindusettevõte, kes kuulab, millist tarkvara soovib klient ja viib siis tema soovid ellu. Paar aastat tagasi korraldas Lennuliiklusteeninduse AS hanke, millega soovis endale hankida töötajate planeerimise ja arvestuse tarkvara. Hanke läbirääkimiste käigus küsiti, kas Webmedia on valmis tegema sellest tarkvara, mis sobiks ka teistele. Firma nägi selles enda jaoks väljakutset.

Ehkki StaffLogic on „karbitoode“ – üks toode, mida müüakse võimalikult paljudele ettevõtetele – tuleb seda Saviaugu sõnul pidevalt siiski arendada vastavalt kliendi soovidele või seadustele. Seega lisaks tarkvara litsentsile müüb Webmedia ka selle juurutamist koos koolitusega.

Juba kasutavad StaffLogicut Lennuliiklusteeninduse AS ja turvafirma Securitas. Lisaks on asi juurutamisel Eesti Energias. Huvilisi on ka piiri taga: Lätis, Leedus, Moldovas, Soomes, Bulgaarias ja Poolas.

„Usun, et suudame maailmaturul olla väärilises konkurentsis ja näeme StaffLogicul tugevaid eeliseid. Sarnase sisuga tarkvara saavad hetkel endale lubada meie mõistes väga suured ja rikkad firmad, kus on keskmiselt 20 000 töötajat. StaffLogic toob selle piiri 100 korda madalamale,“ ütleb Saviauk.

Videot StaffLogicu tööloogikast ja tekkest näed SIIN.