Videosaidid sünnitavad enneolematuid uue meedia staare, kelle populaarsus põhineb puhtalt omapäral (olgu siis heas või halvas mõttes) ja isetehtud klippidel, mitte tavapäraste meediakanalite toetusel.

Äsja äratas meie tähelepanu YouTube'i kasutajanimega Markorepairs tuntust kogunud soomlane, kes tutvustab oma videomakkide kogu.

"Hello everybody, welcome to watch my home video collections..." Eepiline muusikataust, potisoeng, monotoonsus ja naljakavõitu inglise keel haaravad kohe tähelepanu. See pole kirjutatud mõnitamiseks, vaid otseses mõttes - klippi tutvustas isegi suur mainekas tehnikauudiste ajaveeb Engadget.

Teema on muidugi tore - videomakkide teemal nostalgitseda. Samuti tekib meest kuulates tunne, et tema näol sündis ehe soomlaste vaste Boratile, mis on vähemalt Borati fännidele ilmselt tõeline tõmbenumber.

Lõpus on toodud ka link Markorepairsi klippide kanalile YouTube'is, kust soovitame sellist toredat vaatemängu nagu ligi kümme minutit vältav "Cofe Time for in talk English". See on uudise koostamise hetkel kanali aukohal.