Forte lugejale on juba tuttavad suurte 5-tolliste ekraanidega uudistelefonid Xperia Z ja ZL, 4K telerite teema on meie meelest ka juba piisavalt tähelepanu saanud.

Üks küllaltki põnev vidin Sonylt pole meie veergudel aga veel oma kuulsushetke saanud. See on esimene veekindel mudel firma legendaarsest pleieriseeriast Walkman.

Vidin palub end kutsuda Walkman Sports MP3 Playeriks ja on loomulikult juhtmevaba. Sest juhtmed on tüütud ja neid kasutavaid seadmeid on vast raskem veekindlaks muuta. Suuresti põhjusel, et vees möllates on üsna keeruline seadet keha küljes (enam-vähem fikseeritud asendis) hoida.

Walkman Sports meenutab välimuselt kõrvaklappe, mida hoiab pea ümber paigas veniv pael.

Seadmel on füüsilised nupud helivaljuse muutmiseks, loo vahelejätmiseks ja pausimiseks/jätkamiseks. Sony lubab, et helikvaliteet on "erakordne" isegi vee all.

Andmeruumi on 4 GB, faile saab laadida Windowsiga või Mac-arvutist, ühest laadimiskorrast piisab 8 tunniks muusikaesitamiseks. Sony väidab, et juba kolm minutit laadimist lisab akule tunni tööjõudu.

Veekindel Walkman ilmub vähemalt USAs märtsis - hinnaga 49 eurot. Valikulised värvitoonid on sinine, roosa, valge ja must.