Sony uus lipulaev on ehitatud silmas pidades meelelahutuse olulisust. Telefonil on kuuetolline QHD+ OLED-ekraan, milles on kasutatud Sony auhinnalistelt teleritelt pärit tehnoloogiat.

Ülejäänud tehnoloogia on võrdlemisi tavapärane: 4 GB muutmälu, IP 65/68 vee- ja tolmukindlus, 19 MP tagukaamera, 13 MP esikaamera ning Qualcomm Snapdragon 845 protsessorikiip. Sõrmejäljesensor on taga ning aku mahutavus on 3300 mAh.

Telefon tuleb müügile 5. oktoobril hetkel uusima Androidi versiooniga Pie ning selle eeldatav hind on umbes 800 eurot.

WF-SP900 kõrvaklapid

Kõrvaklapid on juhtmevabad ja veekindlad, sealjuures isegi soolase vee kindlad. IPX5/8 reiting tähendab, et kõrvaklappidega saab ujuda basseinis või meres kuni 2 m sügavusel. Kuna klapid on pestavad, saab need pärast treeningut ära puhastada. IP6X reiting tähendab, et klapid on ka tolmukindlad, mis teeb neist suurepärase ja vastupidava kaaslase sportimisel.

Kasutaja saab valida enda kõrva jaoks sobiva kombinatsiooni neljas suuruses kõrvaklapi ja kolmes suuruses kaaretoe vahel. Neid vahetatavaid kõrvaklappe saab paigutada enda ja parasjagu tehtava tegevuse järgi. Vee all ujumiseks peab kasutama spetsiaalseid ujumise kõrvaklappe, mis on samuti saadaval neljas suuruses. Täieliku meelerahu tagamiseks saab kasutada ka kinnitusjuhet.

WF-SP900 klapid on saadaval ligikaudse hinnaga 280 € alates 2018. aasta novembri algusest.