See on hea selleks, et kuigi töötav PS4 on tavaliselt ühendatud teleriga, ei pea mängimise ajal enam tingimata selle teleri ekraani kasutama.

Voogedastad lihtsalt kogu krempli arvutiekraanile ning keegi teine võib samal ajal telekat vaadata. Või midagi.

Arendaja lubas mitteametliku äpi kättesaadavaks muuta 25. novembril ja see on tõesti tema ajaveebis juba müügiks väljas.

Sony esindajad pole teemat seni avalikult kommenteerinud, aga korraga levib veebis uudis ka ametliku rakenduse väljastamise kohta.

Seda kinnitab 26. novembril ilmunud säuts Twitteris, mille avaldas Sony nn majasisese mänguarenduse üks tippjuhte Shuhei Yoshida:

Sony ametlikul äpil on juba praegu kaks eelist: see on tasuta (vs 9,25 eurot mitteametliku eest) ja see töötab nii Windowsi- kui Mac-arvutitel (mitteametlik keskendub Windowsile).

Mitteametliku variandi eelised on tõik, et see on juba ilmunud, ja selle üldine potentsiaal.

Autor tahab projektile keskenduda nimelt põhitööna ja tal on uuendamisel vabamad käed kui Sony tiimil olla saaks. Näiteks ilmuvad pordid, mille abil edastada arvutiekraanile ka teiste konsoolide sisu.

PS4 tulevik on muutunud igatahes taas põnevamaks. Hiljuti kuulsime veel sellegi kohta, et lisandus võimalus jooksutada PS2 mänge.

Hiljuti omandas mängude arvutile striimimise võime ka PS4 põhikonkurent, Microsofti konsool Xbox One. Aga selle saabumine oli muidugi ammusest teada.