Siin on Sony uus hübriidkaamera NEX-3N. See on Sony kõige soodsam hübriid, valmistatud fotohuvilistele, kes soovivad oma kompaktkaamera vahetada väga hea pildikvaliteedi ja rohkemate võimalustega aparaadi vastu, kirjutab Photopointi ajaveeb.

NEX-3N-i sees on sama suur sensor nagu enamikel peegelkaameratel. Selle objektiive saab vahetada, sellel on olemas kõik olulisemad funktsioonid ja mis kõige olulisem – see on väga pisike. Oluliselt pisema korpusega kui eelkäija NEX-F3 (vaata head võrdlusülevaadet ephotozine.com lehelt), samas on kaamerale jätkuvalt alles jäetud nii stereomikrofonid kui ka sisseehitatud välklamp. Aplaus Sony inseneridele.

Kaamerat käes hoida saanud kinnitavad, et korpus tundub NEX-F3 aparaadiga võrreldes vähem plastisem ning märksa kvaliteetsem. Koos suurepärase 16-50 mm power Zoom objektiiviga peaks Sony NEX 3N hübriidkaamera hind Euroopas tulema alla 500 euro.

Olulisemad tehnilised andmed

* 16,1 MP APS-C mõõdus CMOS sensor
* ISO ulatus: 200 kuni 16 000
* 3" horisontaalsihis nurga alla seatav LCD-ekraan; ekraani lahutusvõime on väiksem lui NEX-F3 kaameral oli (460 000 vs 921 000 px)
* 25 valitava autofookuspunktiga teravustamine (kontrasttuvastus)
* Full HD režiimis 50i/25p videod, stereoheliga
* Sisseehitatud välklamp
* Uudne suumirõngas päästiku ümber
* Võimalus lülitada sisse automaatne kadreerimine (nt kaamera tunneb ära pildistatava näo ja keha ning lõikab pärast pildistamist foto automaatselt portree standardite järgi
* 15 digifiltrit ehk efekti
* Digimüra eemaldamisel suudab kaamera ära tunda pildi osad, kust seda vaja eemaldada, ning rakendab oma algoritme ainult konkreetsete müraste alade ulatuses
* Lisatud ISO nupp (NEX-F3 kaameral seda ei olnud)
* Ilmub: märtsi lõpus
* Hind Euroopas: orienteeruvalt 460 eurot