Hack is wack! Symantec ja hiphoplegend Snoop Dogg kutsuvad räppima pahavara, häkkimise ja botnetide (zombiarvutivõrkude) teemal, tõstmaks üldist teadlikkust arvutiturvalisuse suhtes.

Osalejad peavad laadima www.hackiswack.com saidile 30. septembriks oma kaheminutilise räpivideo, mille puhul lähevad arvesse originaalsus, loovus ja sõnum. Seal on juba arvukalt klippe, mida nautida või mille üle naerda.

Võistlust aitavad ka promoda spetsiaalne Facebooki lehekülg ja Twitteri voog, mis pakuvad juba osalejate harimiseks tarku sõnu nagu dk man, iz it this spiff or iz @RealWizKhalifa from rollin 20's snoop hood lmmfao. #blackandYellow #dj #bbm

Võitja saab kaks piletit Snoop Doggi kontserdile ja kohtuda tema tiimiga. Räppar paistab hämmastaval kombel ise selleks liiga hõivatud, kuigi lasi end kampaaniaga siduda! Kellega täpselt kohtumine toimub? Snoopi kamba lakooniline vastus on "mgmt/agent", millest loeme välja mänedžeri/agendi.

Lisaks ootab õnnelikku esikohaomanikku Toshiba sülearvuti, millele on juba paigaldatud Norton Internet Security 2011 tarkvara.

Osaleda saavad ainult Ameerika Ühendriikide asukad, aga põnev uudis ikka, eks ole?