Nii LG kui Panasonic toovad Skype'i tehnoloogia ja internetiühenduse toel videokõnede pidamist võimaldavad kõrglahutusega televiisorid turule 2010. aasta keskel. Tööks vajalik mikrofoniga veebikaamera tuleb siiski eraldi juurde osta.

Ei tea veel, kuidas Eestis, aga uudse skaipimise huviline saab vähemalt Ameerika Ühendriikides seda proovida Panasonicu VT ja G seeria telerite vahendusel (ekraanisuurustega kuni 65 tolli!). LG täpsustab hetkel vaid, et lisab lahenduse kahekümne kuuele LCD- ja plasmaekraaniga pildikastile, pakkudes samuti mitmeid eri ekraanisuurusi. Mõlemad esitlevad loodetavasti vastavat projekti kohealgaval CES 2010 tehnoloogiamessil.

Skype'ist saab eelnevaga konkurent näiteks Cisco Systemsile ja Polycomile-IBMile.

Skype plaanib kõrglahutusega videoteenused lisada samuti arvutitele, seda koostöös kõrglahutusega veebikaamerate tootjatega nagu In Store Solution ja faceVision. Nõuded süsteemile on 1,8 GHz protsessor ja vähemalt 1 Mbit/s nn üles kiirusega laiaribaline püsiühendus. Vähemalt Eestis on tavaline, et püsiühendus suudab infot "üles saata" 256-512 kbit/s, aga eks nad teevad seda uut toodet uusi nn sajamegaseid ühendusi silmas pidades.