LG hakkab OLED UHD telereid pakkuma esialgu kahe ekraanisuurusega: 65 ja 75 tolli. Võib uskuda, et OLED-tehnoloogia on (laiatarbe-)teleritööstuses järgmine kuum sõna.

Pressiteatest võib lugeda: "OLED teleritel puuduvad [võrreldes LED teleritega] sellised pildikvaliteeti halvendavad tegurid nagu pildi hägustumine, moondumine ja värvi lekkimine. 4K OLED teler pakub vaatajatele parimat värvide, kontrasti, detailide ja vaatenurga taset."

Tootjad-turustajad rääkisid üsna sarnaseid ülivõrdeid kasutades varem ka "tavalistest" UHD-teleritest. Loodame siis, et 4K huviline pole juba "vana" tehnoloogia peale tuhandelisi luhvtitanud ja haarab uuel kuumal sõnal isukalt sarvist.

LG väljastas hiljuti 55-tollise OLED-teleri, mis näitab Full HD pilti ja selle hind USAs on 3500 kohalikku dollarit (~2650 eurot).

LG OLED 4K mudelite hinnad pole veel teada, aga koduses Lõuna-Koreas on selleks määratud 12 miljonit wonni (~8900 eurot). USAlased saavad seadme kindlasti odavamalt nagu ikka, aga eurooplased? Jääb üle oodata ja vaadata.

Foto: tootja