Magic Roundabout ehk siis maagiline ringristmik paikneb Inglismaal Swindoni linnas ja on ehitatud juba aastal 1972. Koosneb see viiest miniringist, mille keskel paikneb vastupäeva kulgev suurem ring. Ka väljast saab ringi ümber sõita. Nime sai ristmik küll populaarsest lastesaatest, aga 2009. aastal valiti ring ka neljandale kohale riigi kõige hirmsamate ristmine seas.

Selle kokku seitsmest ringist koosneva ristmiku kavandas kunagi Briti transpordi- ja teeuuringute laboratooriumi töötaja Frank Blackmore, viiel miniringil ja ka välimisel suurel ringil kulgeb liiklus päripäeva, sisemisel ringil aga vastupäeva. Ja kuigi ta pakub erinevaid võimalusi ristmikult väljumiseks, on sellele, kes ristmikku varasemast ei tunne, seal sõitmine paras peavalu.

Ometi, on lahendus olnud nii tõhus, et seda on võinud kasutada muutmata kujul ligemale 45 aastat. Avamisel, 1972. aastal polnud küll miniringid korralikult tähistatud ja nende keskel seisis politseinik sau käes, liiklust suunamas.

Hoolimata avalikkuse umbusust selle ristmiku suhtes, järeldas 2010. aasta raport, et Swindoni ristmik vähendab ohvritega liiklusõnnetusi kolmveerandi võrra. Lisaks saab juht valida endale kõige sobivama tee ristmiku läbimiseks, et ummikusse sattumisi vältida.

Samas linnas asuv Bruce Street Bridgesi ring töötas sarnasel põhimõttel, kuigi mullu ehitatati ta tavaliseks ringteeks ümber. Ilmneb aga, et maagilise ringi põhimõte oli vähem ohtlik ja mullust otsust on hakatud juba kahetsema.