“Galaxy Watch on nutikellade koorekiht ehk seade, mis peab ühtaegu laadimata kaua vastu, toetab uusimaid tehnoloogiaid ning on ajatu ja elegantse disainiga. Kell sobib hästi inimesele, kes on aktiivne, tahab olla koheselt kursis sellega, mis maailmas toimub ning samaaegselt jälgida isiklikku infot alates e-kirjadest kuni tervise- ja treeninginfoni,” ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Galaxy Watch kellad tulevad müüki kahes suuruses - 46mm ja 42mm. Värvivalikus on must, hõbedane ja roosakuldne. Kella menüüst saab valida kümnete tuhandete elektrooniliste sihverplaatide seast sobiva ning vahetatavad kellarihmad lisavad seadmele veelgi personaalsust. Kellal on sõjaväe standarditele vastav Corning® Gorilla® Glass DX+ klaas ning veekindlus 5 ATM.

”Tegemist on elegantse seadmega, mis peab hästi vastu ka rasketes oludes ning mis hõlbustab iga kasutaja suhtlemist – kogu info saab ära koordineerida vaid randmelt. Galaxy Watch sobib hästi sportimiseks, ent ka ülikonnaga kandmiseks – tuleb valida vaid sobiv sihverplaat ja rihmad,” selgitas Aasma.

Uus Galaxy Watch on asendamatu abimees ka isikliku terviseinfo jälgimisel. Kellal on sisseehitatud stressitaseme jälgija, mis tuvastab automaatselt kõrge stressitaseme ning pakub välja hingamisharjutusi, et aidata kehal jõuda taas tavapärasesse rütmi. Lisaks jälgib uus unemonitor aktiivselt und, kogudes infot ja aidates kasutajatel kohandada unetsükleid, et end võimalikult hästi välja puhata.

Trenni tegevad inimesed leiavad kellast kokku 39 treeningtsüklit, millest 21 on uued siseruumides tehtavad harjutused ja kavad. Samsung Health ja Bixby Vision rakenduste abil on hõlpsalt võimalik jälgida oma igapäevast toitumist ning arvutada kaloraaži.

Need, kes ostavad Samsungi poest ja mõnede edasimüüjate juurest uue 256 GB mäluga Galaxy S9+ mobiiltelefoni, saavad endale Galaxy Watch nutikella täiesti tasuta.