Tema sõnul on tegemist kõige intuitiivsema lahendusega, mille peale nad tulid. "Sa avad telefoni nagu raamatu. Sa sulged selle nagu raamatu. See on oluliselt loomulikum, kui vastupidine voltimine. See on ka põhjus, miks me just sellise lahenduse kasuks otsustasime, kuigi tehniliselt on see keerulisem," ütles Chung Australian Financial Review'le.

Lisaks tõi Chung välja, et sissepoole volditav suur ekraan vähendab tõenäosust, et see seadme kukkudes puruneks. Kuna Huawei seadmel asub ekraan nii kokku- kui ka lahtivoldituna seadmest väljaspool, tundub telefoni maha pillates selle ekraani lõhkumine väga tõenäoline. Samuti saab Samsungi ekraan nii vähem kahjustada - näiteks võtmete või teiste esemete pärast, mis lisaks telefonile taskus või kotis võivad olla.

Vaatamata põhjendustele hindavad aga mitmed tehnoloogiaväljaanded (sealhulgas ka Forte) rohkem Huawei disainilahendust - see tundub vähem kohmakas ja näeb stiilsem välja. Huawei seade näeb välja kui valmisprodukt, Samsungi volditav telefon meenutab aga pigem prototüüptelefoni.

Kummaline on ka see, et kuigi Samsung on telefoni juba kaks korda tutvustanud - Galaxy Unpacked üritusel ning ka MWC messil, pole ajakirjanikud seda siiani katsuda saanud. Ka see viitab, et seade ei pruugi veel täielikult valmis olla. Huawei aga andis telefoni kohe esmaesitlusel ajakirjanikele kätte.

Mida arvavad aga kahest telefonist meie lugejad? Meie Facebooki lehel läbi viidud küsitluse kohaselt eelistavad ka meie lugejad pigem Huawei lahendust. Tõsi, võit tuli napilt - Huawei poolt hääletas 54 protsenti inimestest, Samsungi poolt aga 46 protsenti.