Telefonid kannavad mudelinimedes M-tähte ning tulevad esialgu müügile India turul, mis on maailma suuruselt teine telefoniturg. India turule on keskendutud just seetõttu, et eelmisel aastal kaotas Lõuna-Korea tehnikahiiglane seal märkimisväärse turuosa Hiina odavtootjale Xiaomile.

Samsungi India osakonna juht Asim Warsi ütles, et esialgu hakkab seeria koosnema kolmest nutitelefonist, mida hakatakse müüma läbi Samsungi enda kodulehe ja Amazoni India veebilehe - Samsung Galaxy M10, Galaxy M20 ja Galaxy M30. "Rõhk on India millenniumipõlvkonnal," sõnas ta.

Techradari andmetel saavad telefonid olema heade näitajatega ja üliodavad - Samsung M20 mudelil on näiteks kõige suurem aku, mis siiani üldse Samsungi nutitelefonis kasutatud on - 5000 mAh. Vihjatud on, et telefonidel saab olema 4 GB muutmälu, mis pole küll eriliselt hea näitaja, kuid arvestades telefonide hindasid, on vau-efekt täitsa olemas.

Rääkides hindadest: kolme M-mudeliseeria telefoni hinnad algavad 142 USA dollarist, ulatudes maksimaalselt 284 dollarini. Telefonid tulevad Indias müügile jaanuarikuu lõpus, kuid telefonihiid on vihjanud, et mõne aja pärast saavad M-seeria telefone osta kliendid üle kogu maailma.