Kuula kust tahad, muusika tuleb ikka sarnane. 360-kraadise helipildi puhul sobib R7 tõepoolest seltskondlike kogunemiste keskmesse, aga see tekitab ka mõne praktilise probleemi. Näiteks elutoas tuleks kõlar seega asetada diivanilauale, mis annaks ümberringi ühtlase helipildi, kuid tundub veider.

Kui aga tõesti jaanipeo peale mõelda, nagu Samsung kõlari Eestisse jõudmise on ajastanud, siis võiks see aiapeole meeleolu loomiseks ju sobida. Päris peo keskmes ei saa see olla, sest kesksuvisel paganlikul peol ollakse rohkem lõkke ümber ringi – aga tulekindel R7 pole. Aiapeo puhul saab probleemiks ka see, et kõlarile tuleb vedada pikendusjuhe. Akut muna sees pole.

R7-e munakujuline disain on üsna silmatorkav. Ja see pole päris tavaline muna, vaid pigem mõne veidra juura-ajastu eluka vili. Disain lubab kõlaril tõesti igas suunas sama helikvaliteeti väljastada, vahet pole millisest küljest seda kuulata. Lähemal istudes tekib hoopis erisus kuulaja kõrva kõrguses – ülal pool hakkab domineerina kõlari ülemine tweeter, allpool muna alumises osas olev bassikõlar.

Kõlari 400-eurone hind on üsna soolane, selle õigustamiseks on Samsung kõlarisse pannud veel tehnoloogiat. Multiroomi äpiga saaks kõlari ühendada kohalikku Wifi võrku ja siis läbi sama äpi või hoopis mõne streaming-teenuse kõlarisse muusikat lasta. Aga kui see kõlari ülesseadmine on liiga keeruline, siis saab samast äpist sisse lülitada ka kõlari Bluetoothi. Nii saab igast seadmest ilma pikema seadistamiseta lihtsalt kõlarisse muusikat mängida.