AirDresser puhastab, värskendab ja kuivatab sellesse pandud riideid (ja eemaldab neilt kortse), kasutades selleks õhku, kuumust ja auru. Ka saab kapi abil ruumis olevat õhku kuivatada.

Kuigi plekkide eemaldamiseks tuleb riideid siiski pesta, suudab kapp tootja väitel riietelt eemaldada väiksema mustuse, ebameeldiva lõhna, tolmu, bakterid, viirused ja muud mikroobid.

Pressiteade kinnitab, et eri testide järgi eemaldab nutikapp sügavale rõiva kangasse suunatud kuuma auru abil 99,9% viirustest (koroonaviirus, herpesviirus, adenoviirus, gripp) ja bakteritest, 100% tolmulestadest, 99% ebameeldivat lõhna põhjustavatest gaasidest ja muudest kahjulikest ainetest.

Erilise filtri abil suudab kapp kõrvaldada näiteks higist, tubakast, grillimisest ja kuivpuhastusest tekkivad lõhnad. Samuti on AirDresser sobilik väikeste lastega või allergiaga kimpus olevatele peredele, kuna suudab eemaldada riietelt ja pehmetelt mänguasjadelt allergeene ja tolmu.

Kuna kappi paigaldatud veemahutite täitmine käib käsitsi, siis ei nõua see eraldi torustikuga ühendamist, vaid ainult elektriühendust.

Pea helitult töötav AirDresser on 44, 5 cm laiune, 61,5 cm sügavune ja 1,85 meetri kõrge.

Nagu piltidelt näha, ei ole säärane kapp piisavalt suur kõigi riiete hoidmiseks (kui sul just vähe riideid pole), aga sobib vähekantud rõivaste puhul äkki vahelüliks riidekapi ja pesumasina vahel, mille otstarvet täidab kodudes tihti suvaline tool, mille seljatoele saab asju laotada.

Boonusfakt: Samsungi kodulehel kuulub nutikapp hoopis pesumasinate ja kuivatite sektsiooni. Kuivati ei kõlaks pressiteates muidugi nii glamuurselt kui nutikas kapp. Hind Eesti edasimüüjatelt 1599 eurot, OnOffis hetkel 1399.

Tootja foto
Tootja foto