Selline 12 GB suurune mälu oleks 30 protsenti kiirem kui näiteks praeguse Samsungi kõige võimsama telefoni, Galaxy S10 5G puhul kasutatud LPDDR4X mälu, mida samuti telefonis 12 GB on (kiirused vastavalt 5500Mb/s vs 4266Mb/s).

Mida niivõrd võimsa mäluga üldse peale hakata? Selle üheks väljundiks oleks näiteks 4K filmimissüsteemide käitamine ning tagamine, et 5G tulekuga hüppeliselt kiirenevate võrgukiiruste juures ei jääks telefon ülikiire kasutuskogemuse pudelikaelaks.

Lisaks sellele, et kiire mälu juba lähiajal turule tulevasse telefoni tuuakse, on Samsung viidanud, et järgmisel aastal tuuakse ilmselt turule telefon, millel saab samasugust kiiret muutmälu olema lausa 16 GB. Kas see saab tulema S11 või Note11 telefoniga, pole veel hetkel teada.

Kahjuks ei kaasne Note10 telefoniga ainult positiivsed uudised, näiteks saime eile teada, et sarnaselt Apple'ile hakkab Samsung samuti Note10 laadimiseks mõeldud 45 vatise kiirlaadija eest eraldi raha küsima. Mitmed teised tootjad pakuvad sarnase võimsusega laadijaid tavatasu eest.