Täpsemat infot Samsung esindajad seadme kohta esialgu pakkuda ei tahtnud, kuid ootamine lõppeb nüüd ja siin.

Saage tuttavaks: Samsung Galaxy Round, maailma esimene nõgusa ekraaniga nutitelefon. Kas meil on sellist ekraani üldse vaja? Ju siis on, kui suur tootja seda pakub!

Et kasutaja rahulolu kindlustada, pakub Round enda juhtimiseks mõningaid uusi võtteid, mille eesmärk tundub olevat saada hakkama ainult ühe käega ja vaadata mitmesugust infot koduekraanile liikumata.

Muuhulgas võib telefoni ühele või teisele küljele kallutada, et avatud muusikapleieris vastavalt eelmine või järgmine laul käivitada, või siis fotode või videode loetelus sobrada.

Nõgus ekraan on AMOLED ja 5,7-tolline, ehk sama suur kui hiljutise Galaxy Note 3 ekraan (mis mõjub korraga väga "lamedana"). Mainitud seadmega Round sarnanebki, kaasa arvatud lahendus Multi Window, et mitut äppi samaaegselt jooksutada.

Galaxy Round on 7,9 mm paks, kaalub 154 grammi ja passib mugavalt kätte, kui uskuda ajaveebi Samsung Tomorrow.

Loodame, et ekraani "nõgusus" vähendab ka võimalust seda lõhkuda, kui telefon juhtub maha kukkuma.

Seade ilmub müügile esialgu ainult Samsungi koduväljakul ehk Lõuna-Koreas, 10. oktoobril. Värvivalikus on ainult "luksuslik pruun", aga varsti pidi see laienema.

Huvitaval kombel on Roundi tutvustav lehekülg ajaveebist Samsung Tomorrow hetkel kadunud, kuigi popimate postituste nimekirjas näeb seda juhtkohal. Peale klõpsates saate aga teate, et midagi ei leitud.