Vahel säästab see koguni näiteks (täissuuruses) võtteplatsi ehitamisest, kuna tegevuspaiga või osa sellest saab lisada hiljem digitaalselt.

Kuidas siis filmid välja näevad, enne kui eriefekte loovad spetsialistid nende kallale saadetakse? Küsimusele vastab uus tore sait Before VFX, mille käigushoidjad on pühendunud just selle teema uurimisele.

On päris põnev uurida, kui palju filmist valmib eriefektide abiga - isegi esemed, mille puhul võiks arvata, et need on ehtsad!

Saidi puudus on selle vorm (mikrobloog). See tähendab, et sellel puudub võimas ja kergesti kasutatav andmebaas, kust otsida fotosid just sind huvitavate linalugude tegemise kohta, mida filmisõber kindlasti sooviks.

Muidu on käsitsemine tehtud aga nii mugavaks kui võimalik. Fotosid saab sirvida jooksvalt tavaliste ajaveebipostituste kujul, vaadata arhiivi (iga kuu pildistik eraldi) või juhuslikkuse alusel (nupuga Random).

Saidist esineb ka mobiilisõbralik variant ja pakutakse võimalust tellida RSS-voog, et uutel postitustel kergemini silm peal hoida.