Lisaks oli säutsus soovitus telegigandil häkkeritega läbi aadressi ourmine.org ühendust võtta. OurMine`il on Gizmodo teatel pikk häkkimisajalugu, mille vältel on nad rünnanud paljusid tähtsaid tegijaid suurkorporatsioonide tegevjuhtidest kuni Buzzfeedini. Rühmitus on end ise nimetanud eetilisteks ehk "valge kaabu" häkkeriteks, kes sissemurdmisega tegelevad vaid seepärast, et turvaprobleemidele osutada.

Kuigi OurMine häkk oli pealtnäha suhteliselt leebe, on selle juures ehk olulisemgi tõsiasi, et sissemurdmine (eeldatavasti) teisest suunast näitab taas telekompanii haavatavust.

"Taas" ses mõttes, et lisaks eile juhtunule on HBO-l juba juuli lõpust kestnud vastasseis ühe teise, kopsakat lunaraha nõudva häkkerirühmaga. See grupp varastas firmalt enda sõnul poolteist terabaiti erinevaid andmeid. Selle seas olid HBO sarjade veel avaldamata episoodid, käsikirjad, näitlejate isiklik info, HBO juhtide meilivahetus ja muid andmeid. Mõningast infot suurest saagist on rühmitus ka tasapisi netti lekitanud, näiteks sarja "Curb Your Enthusiasm" uusi osi. HBO on seni häkkerite nõudmistele vastu punninud.

Paradoksaalsel kombel on ka "Troonide mängu" uued, selle hooaja osad sel kuul paaril puhul liiga vara netti lekkinud, aga mitte tänu nendele häkkeritele, vaid käparditest HBO koostööpartneritele.

Eelmisel nädalal sattus näiteks kogemata liiga vara netti üks osa, mille ekraaninurgas ilutses HBO partneri Star India logo, eile näitasid aga üht osa kogemata neli päeva liiga vara HBO Nordic ja HBO España. See oli tellijatele saadaval vaid tund aega ja korjati siis netist maha, ent piraatidele piisas.

Et soola haavadele raputada, lekitasid kohe pärast eilset HBO Nordicu ja HBO España keeratud käkki ka telefirmat lõa otsas hoidvad häkkerid järjekordse, neljanda portsu andmeid. Ajakirjanikele saadeti link, läbi mille oli võimalik andmekogumile ligi saada. Seekordse lekitise seas olid näiteks "Westworldi" teise hooaja filmimiskuupäevad ja "Troonide mängu" filmimispäevikud. HBO ei kommenteerinud järelpärimise teinud Mashable`ile midagi.

Igatahes võib öelda, et HBO suve lõpp on ikka erakordselt kuum ja mitte mõnusa rannameeleolu mõttes, vaid pigem praetakse juhtkonda justkui otse "Troonide mängust" präit tuldpurskava draakoni leekides. Vähemasti selle sarja osas ei pea nad kaua piinlema, kuna "Troonide mängu" käesoleva, seitsmenda hooaja viimane osa peaks eetrisse minema järgmisel pühapäeval. See muidugi ei tähenda, et vastasseis häkkeritega ei võiks jätkuda.

Teisalt ei pruugi leketega kaasnenud kõmu osalt üldse halbki olla - seni viimased kaks USA-s eetrisse läinud episoodi on kogunud üle kümne miljoni hooaja ja sarja vaadatavus on hetkel ajaloo kõrgeim.