Mäng-filmiks projektid on valdavalt jõledad nii kriitikute kui tavaliste kinosõprade meelest, ja kuigi mõni projekt teenis kokkuvõttes päris palju raha, jääb neid viimasel ajal üha vähemaks.

"Harry Potteri" ja "Sõrmuste isanda" algatatud eepilisel ajastul pole odavalt mõtet teha (öelge seda palun ka Uwe Bollile), hiigeleelarvetele alla kirjutamiseks ei jätku Hollywoodi tähtsatel ninadel aga julgust. Nii selliseid katsetusi jääbki aina vähemaks. Regulaarsed on ainult uudised sellest, kuidas mingi osapool ühe või teise mängu filmiõigused ära ostis.

Kui hästi läheb, saab Kevin Tancharoen võimaluse luua kauaoodatud "Mortal Kombati" ekraanitriloogia puuduv osa, ja tõsta ka valdkonnas üldist taset, kuna see ligi kaheksaminutiline klipp on päris muljetavaldav.

Arvajad pidasid alles teisipäeval, 8. juunil, ilmunud lühifilmi järgmise "Mortal Kombati" videomängu reklaamiks. WB Games Chicago on selle (sarjas üheksanda osa) tegemist juba tunnistanud, ja kuna 14. juunil algab võimas mängumess E3 2010, kus seda ehk näha saab, tundus ajastus sobiv.

Kevin Tancharoen pole netis leiduva info põhjal veel tootjatelt kolmanda filmi tegemiseks lõplikku nõusolekut saanud, ja testiks mõeldud klipp ei pidanud mõnedel andmetel isegi avalikkuse ette jõudma. Vaatajate soe vastuvõtt kallutab neid loodetavasti jah-sõna ütlema.

Kevin Tancharoen on tuntud eelkõige MTV tõsielusarja "Twentyfourseven" ja 1980. a menuka muusikalifilmi "Fame" hiljutise uusversiooniga (selle põhjal on valminud ka näiteks lavamuusikal ja telesari).

Kismad seadis siin paika Larnell Stovall, kes tegutseb filmitööstuses kaskadööri, triki- ja võitluskoreograafi ja isegi näitlejana. Tema viimaseid suuremaid projekte on "Undisputed III".

Kes lühifilmis keda mängis? Jax: Michael Jai White (kogu seltskonnast kaugelt tuntuim). Sonya Blade: Jeri Ryan. Baraka: Lateef Crowder. Scorpion: Ian Anthony Dale. Johnny Cage: Matt Mullins. Reptile: hetkel teadmata.

Vaata klippi ka: