Galaxy Foldi kaks suurimat probleemi olid selle hinged ning ekraani kattev kile, mille mitmed ajakirjanikud maha koorisid, arvates, et tegemist on tavalise kaitsekilega, mis tehasest kaasa tuleb. Hingede vahelt tulid läbi aga kõiksugu probleemsed osakesed, mis samuti ekraanidele probleeme tekitasid.

Mis puudutab kaitsekilet, siis Samsung kavatseb edaspidi selle ääred seadme korpusega siduda nii, et kellelgi ei tuleks mõtet kile maha võtta, vahendab SamMobile. Mõistlik mõte, millele oleks tulnud kohe alguses mõelda.

Hingeprobleemi suhtes plaanitakse aga hingede ja ekraani vahelise ava väiksemaks muutmist - pole veel selge, kas see kaotatakse täielikult, mis muudaks telefoni päris lollikindlaks või muudetakse ava väiksemaks, mis tähendaks tegelikuses lihtsalt seda, et sodi satub jätkuvalt ekraanile, lihtsalt väiksema tõenäolisusega.

Lisaks nende probleemide lahendamisele tuuakse telefon järgmisel korral välja rohkemate ja selgemate hoiatustega, et inimestele selgeks teha, millised eripärad volditava telefoni kasutamisel on.

Peale Samsungi plaanib oma volditava telefoni turule tuua ka Huawei, kes on oma Mate X mudelit samuti juba tutvustanud. Kuigi esialgu oli Huawei turuletuleku aeg tükk maad peale Samsungit, tundub, et põhjalik arendustöö on Huaweile nüüdseks edumaa andnud ning ehk saadakse telefoniga isegi enne Samsungit maha. Samsung plaanis algselt Galaxy Foldi müüki tuua juba maikuus.