Valikus oli kümme tipptelefoni ja selgus, et kiireim on OnePlusi novembris ilmunud 5T, mis on mudeliuuendus suvisele tippmudelile 5.

OnePlus 5T aku täitus kiirlaadimise abil poole tunniga 59% jagu, tunniga aga 93% ulatuses.

Teisele kohale jõudis LG V30 (vastavalt poole tunniga 53% ja tunniga 86%), kolmandaks jäi Apple'i iPhone X (50% ja 81%). Nende järel tulevad ridamisi kõik kolm uusimat iPhone'i ja seejärel kõik teised Androidid.

ekraanitõmmis

Hea uudis on, et enamik uuemaid kalleid Androidi telefone toetavad USB-C pesa teel kiirlaadimist. Uusimad iPhone'id toetavad ka, aga selleks tuleb 29-vatine vooluadapter ja USB-C / Lightningi kaabel juurde soetada (kokku vähemalt 70 eurot).

Kui vaadata võrdluseks tänavuste iPhone'ide laadimist tavaadapteriga, mis juba karbis kaasas, siis kolmest kiireim oli iPhone 8 (poole tunniga 30%, tunniga 58%). 8 Plus sai tulemuseks vastavalt 26% ja 55%, iPhone X ainult 17% ja 37%.

OnePlus 5T kasuks räägib ka fakt, et see on oma 500 eurose hinnaga parima hinna-kvaliteedi suhtega kallis nutitelefon, mis hetkel saadaval. Seda küll muidugi rääkides ainult läänes tuntud tootjate telefonidest.