Dropboxi hüvesid saab nautida paljude vahenditega: otse brauseris, eri tüüpi arvutites (Windows, Macid, Linux) ja muidugi erinevatel mobiilsetel platvormidel (Android, iOS, Windows Phone, Symbian, BlackBerry OS, MeeGo Harmattan). Ja vähemalt Apple'i nutiseadmete variant sai nüüd teiste ees ühe olulise eelise.

Nimelt on sõprus Microsoftiga viinud selleni, et Dropboxis iOS-i variandis saab hiljemalt mai lõpust hakata MS Office'i kontoritarkvara faile nullist looma. Siiani oli neid võimalik ainult redigeerida ja veel üsna hiljuti ainult talletada.

Dropboxi uus väljalase Apple'i nutiseadmetele lubab hakata failidele ka kommentaare lisama ja sisaldab uut koduvaadet (home view), mis mis tõstab esile hiljuti avatud faile.

Mainitud uuendused saab ilmselt peagi ka Androidi-variant, aga täpsem ametlik info veel puudub.

Vähemalt ajutiselt (kuni Androidi äpi uuendamiseni) võib siis öelda, et Dropbox on oma parimas vormis just Apple'i nutiseadmetel, ja seda tänu arendaja heale läbisaamisele Apple'i suure konkurendi Microsoftiga.

Microsofti lahkus pole siin tegelikult üllatav. Kunagi monopolistlikuna tuntud suurfirma muutub aina paindlikumaks ja lahkemaks ning jagab nii arendajatele kui ka tavainimestele kõikvõimalikke nutimaailmaga seotud hüvesid odavamalt ja isegi tasuta, et neid võimalusel oma toodete ja teenustega tihedamalt siduda. Mõistlik ja kasulik kõigile!