Näiteks ei ole siiani võimalik veebis, mobiilis ega televiisoris lõpuni vaadata 8. augustil algusega kell 18 Inspira eetris olnud WTA Palermo tenniseturniiri poolfinaali Anett Kontaveidi ja Petra Martici vahel. Järelvaatamist pakutakse kõigest teise seti seisuni 4:2 ning salvestus viga ei ole õnnestunud parandada ka tagantjärele vaatamata sellele, et ettevõttel on salvestis olemas.

Telia klienditeenindus vastas 9. augustil saadetud päringule lõputa ülekande kohta kaks päeva hiljem ehk 11. augustil lubadusega tehniliselt toelt vastus saada ja see peagi edastada. See vastus saadi korduva järelepärimise peale tervelt nädal hiljem ehk 17. augustil.

Ning sellest vastusest ilmneb lihtne tõsiasi, et ülekande lõppu ei olegi võimalik järele vaadata ning põhjus väga lihtne: saatekavamuudatus ei olevat jõudunud õigeaegselt kava.ee lehele.

Asi selles, et kui Inspira otseülekandeid salvestab Telia saatekavapõhiselt, siis sarjad on nähtavasti juba ette salvestatud ja järelvaatajatele lükatakse ette valmis videofail. Ehk kui Kontaveidi-Martici mängule järgnes sari CSI Kriminalistid, siis otseülekandes oli plaanitust pikemaks kujunenud mängu võimalik lõpuni vaadata, kuid järelvaatamise puhul ei näidatud mängu lõpuni ei oteülekande salvestises ega saatekavas järgneva saate faili alguses - viimase puhul lükatakse käima ettesalvestatud krimisari, mitte tefgelikult sel ajal eetris olnud saade.

Kontaveidi-Martici mängu on siiski võimalik täispikkuses järele vaadta Delfi TV-s.