Batmani saaga ja ilusad naised võimaldavad tänapäeval ju kõike müüa. Seetõttu naeratab teile uudise tegeliku peategelase asemel siin vastu "Tumeda rüütli" Jokker. Internetis puudub lihtsalt hetkel kasutuskõlblik ja üldiselt kättesaadav pilt Panasonicu uuest rekordtelerist, mida CES-messi külastajad on vist juba näha saanud.

Tegemist on maailma esimese 152tollise ekraaniga plasmatelerist, millel on täis-kõrglahutust ja 3D efekte võimaldav pilt. Täis-kõrglahutus ehk 1080p on tegelikult vähe öeldud, sest elukas pakub resolutsiooni, mida tootja märgib juba eraldi lühendiga 4K x 2K. Numbrites on see 4096 x 2160 pikslit ehk neljakordne täis-kõrglahutus (1920 x 1080). "x 2K" viitab ruumilisele pildile, sest visuaalid tuleb ju luua mõlema silma jaoks eraldi. Teleri kontrastsus on 5 000 000 : 1.

Panasonic kirjeldab telerit pressiteates igasuguste võõrapäraste ingliskeelsete väljenditega, aga tahab tegelikult omal kohmakal moel öelda üht: see ekraan suudab esitada ükspuha kui selget ja kiiret 3D-pilti, milleks meelelahutustootjad hetkel võimelised on.