Me ei hakka siin taas üle kordama Androidi plusse ja miinuseid iOSi või samuti Windows Phone'i ees, selliseid artikleid või muul kujul infot on huviline lugenud kindlasti juba tüdimuseni. Ja oma valiku teinud.

Kui aga rääkida lihtsalt müügikohta astumisest, paistab Android silma laia valiku osas - seadmeid on nii palju, et menüü võtab silme eest lausa kirjuks.

Erinevad jõudlused, ekraanisuurused, tarkvarapaketid ja disain teevad sobiva leidmise raskeks. Millist siis valida? Techradar teeb kokkuvõtte, et meie aega kokku hoida.

Nende hiljutine artikkel koostab pingerea 12 silmapaistva Androidi-toru põhjal; meie toome ära 10:

10) Sony Xperia S
9) Motorola Razr i - ülaloleval pildil
8) Samsung Galaxy S2
7) Sony Xperia T
6) LG Optimus 4X HD

5) HTC One S - võimekuselt igati võrreldav suurema ekraaniga One X-iga. Kannab nii Android Jelly Beani kui ka täiendust kasutajakeskkonnale HTC Sense. Kena disainiga ja jõuline.

4) Samsung Galaxy Note 2 - hea rakendustevalik, mõnele ehmatavalt suur, aga terav ja tundlik ekraan (5,5 tolli), Jelly Bean, tundlikum S-Pen ja täiendused Touchwizi kasutajaliidesele. Kui (ekraani tõttu) nõnda suur telefon sobib, pakub see kasutajale palju.

3) Google Nexus 4 - jõuline ja odav (seda viimast vähemalt "arenenud lääne" kodanikele). Arvustajad on uuest Nexusest kõikjal võlutud. Ainus probleem on selle hankimine, kuna partiid müüakse kiiresti läbi, ja Eestis on ilmselt oluliselt kallim.

2) HTC One X+ - HTC tänavuste Androiditelefonide lipulaev. Neljatuumne Tegra 3 kiip, vanema vennaga võrreldes mitmeid tähtsaid parandusi (64 GB andmeruumi, kiirem brauser jm). Murelaps on paljudele endiselt ilmselt aku.

1) Samsung Galaxy S III - esikohal endiselt Samsungi au ja uhkus. Palju jõudu, eeskujulik tarkvarapakett, microSD kaartide tugi, eemaldatav aku, Android 4.1... Kõik, mis tegi Galaxy S II võitjaks, on alles ning isegi paremal kujul kui eelneval ringil.

Enamus esikümne asukatest on Fortes (hiljuti) pikemalt kajastamist leidnud. Lõpust leiate hunniku linke meie vanematele lugudele!