Tegemist on väga minimalistliku aparaadiga, millel ei ole protsessorit, mälu ega installeeritud tarkvara. Olemas on võrguühendus ja idee, mille kohaselt programme saab Console Direct tehnoloogia abil jooksutada võrgupõhiselt. Firma Pano Logic kuulutab toodet iseloomustades kodulehel: „Serveripõhine töölaua virtualiseerimine on virtualiseerimises järgmine suur samm.“

Kahjuks nimetatud aparaat ei jooksuta meie lemmikuid pilveprogramme, nagu Google Docs või Sliderocket. Pano arvuti on nimelt mõeldud suurfirmade tarbeks, kus programmid jooksevad üle kiire võrguühenduse firma serverist.

Miniarvuti tagaküljelt leiab VGA pesa, hiire jaoks USB pesa, helisisendi ja –väljundi ning võrgupordi. Kõik.

Sellise minimalismi eeliseks on kahtlemata see, et arvutisse on võimatu tõmmata või istutada pahavara ja viiruseid. Voolutarve on samuti minimalistlikud 5 vatti.

Praegu pakub Pano Logic terviklahendust — virtuaaltöölaua tarkvara, haldusserverit ja Pano Logic Client — ning ühe töökoha eest tuleb maksta kas 300$ (+60$ hoolduse eest aastas) või kuupõhiselt 25 dollarit. Firma kodulehel pole mainitud, mitu töökohta ühekorraga tuleb osta. Lahendust pakutakse hetkel vaid USA ja Kanada turul.

Kes Panost vaimustusse satuvad, neil tasub kaaluda eestimaise Artec Grupi ThinCan pilvesse suunatud riistvaralahenduse omandamist, kus AMD Geode protsessori, vähese mälu ja 5W voolutarbega õhukest kaks klientarvutit saab kätte alates 1570 kroonist.