Panasonic lisab oma Viera RT2B seeria plasmateleviisoritele võimaluse telesaateid kõvaketastele või Blu-ray plaatidele salvestada. Need on ka esimesed kõik-ühes telerid, mis suudavad 3D Blu-ray kettaid maha mängida.

Valida saab 42- või 46tolliste kükloopide seast, kuigi tõenäoliselt ei jõua need kaugemale Jaapanist. See ei muuda siiski mõttetuks nendest kirjutamist, kuna kommertsedu puhul on ju tõenäoline, et vähemalt midagi sarnast levib ka mujale maailma.

Kaasas on 3D-prillid (valida on kolm eri suurust), mille suletud pesas istuvaid patareisid saab USB kaudu arvutist taaslaadida. Panasonicu praegused mudelid küsivad kellapatareid, mida saab vahetada. Kaks tundi laadimist peaks pakkuma 30 tundi vaatamislusti ja 38grammine lastemudel on tootja andmetel kergeim turul.

27. augustil tehasest Jaapani turule väljuvad prillid hakkavad maksma 13 000 jeeni ehk hetkekursi alusel 1800 krooni.

Panasonic oli (aprillis) esimene, kes Jaapanis 3D-televiisorid müügile tõi. Neil on praegu väljas neli eri mudelit ekraanisuurustega 50 kuni 65 tolli. Firma püüdleb riigis 50protsendilist turuosa ja kasutab NeoPDP plasmapaneele, mis näitavad mõlemasse silma 1080p signaali ehk täis-kõrglahutust.