Tom ja Jerry seda juba ostaks! Piraatlusevastane kampaania saabus just piraatlust edendava saidi kujul, mis paistab pakkuvat tippesinejatelt allalaaditavat kraami (albumeid jm), aga kui vastaval nupul klikkida, leiab artist hoopis oma verise otsa.

Hiina muusikaväljaande RE:SPECT loodud sait leiab selleks mitmesuguseid mooduseid. Toome näite Moby ülimenuka albumi "Play" kaanepildi põhjal, mis on laialt tuntud ja meeldetuletuseks illustreerib ka seda uudist.

Kui albumikaanepildil klikkida, saab kasutaja võimaluse allalaadimisnupule ligi pääseda. Seepeale väldib hüppav Moby mitut tema suunas sihitud püstolilasku, aga saab lõpuks ikka kuuli pähe ja jätab pildil näotu verise pleki. Vaeseke. Siis ilmub ingliskeelne kiri, mis teatab: Laske muusikal edasi elada, lõpetage ebaseaduslik allalaadimine.

Eri artistide puhul eksisteerib ka teisi variante, näiteks plahvatuses hukkumine. Paelub kindlasti mõneks minutiks tähelepanu!

Albumikaaned pole muuseas ehtsad. Nimed on muutunud (Moby "Play" asemel näiteks Copy "Play") ja isegi inimesed pole enam samad, vähemalt "Play" puhul. Ilmselt on asi kartuses autoriõigusi rikkuda.

Kampaania nautimiseks tšekake teist linki lõpus, kuigi sait ei töötanud vähemalt meiepoolse proovimise käigus eriti tõhusalt.