Kahjuks aga on selle hinnakärpega alati kaasas käinud siiski mingi järelandmine, mis tehnoloogiafännidele on jäänud silma kriipima ja suunanud kasutajad, kes parimat võimaliku telefoni soovivad, mujalt seda otsima.

OnePlus One (2014)

Suurepärase hinnaga telefon, mille suurimaid muresid oli kättesaadavus. Seda sai osta ainult kutsega ja veebilehe teel.

Kuigi oma hinna eest oli telefoni sisu väga korralik, sama mis tolle aja tippmudelitel, oli selle kaamera kehvem kui konkurentidel.

Ja kuna mudel oli toodetud pigem Hiina ja USA turgudele, ei tööta see 800 MHz sagedusel. Ehk linnast väljas polnud Euroopas sellel LTE ühendust.

OnePlus 2 (2015)

OnePlus jätkas hea hinnaga ja teoreetiliselt korraliku sisuga telefonide tootmist. Uuendusena oli OnePlus 2 üks esimesi, mil oli kasutusel USB-C pesa. Puudus aga NFC tugi ja kaamera oli jätkuvalt kehvem kui konkurentidel.

OnePlus 3 (2016)

Esimene mudel, mis sai tõeliselt populaarseks. Kriitikutel jagus kiitust küllaga ning küllap ka see viis OnePlusi kui telefonitootja massidesse.

Võrreldes eelmiste mudelitega on aga 3-l vähemmahukas aku, mis mitmetele huvilistele proleemiks sai.

OnePlus 3T (2016)

Mõned kuud pärast OnePlus 3 lansseerimist ilmus selle täiustatum versioon 3T, mille sees on pisut parem protsessor ja suurem aku.

Seega akuprobleem sai lahenduse, kuid kuigi oodati ka uuendust kaamerale, jäi see tulemata.

Taaskord oli kaamera see, mille poolest tootja kriitikat sai ja millega konkurentidele alla jäi, kuna just samal sügisel lansseerisid nii Samsung kui ka Apple oma täiustatud kaameratega uued telefonid.

OnePlus 5 (2017)

Mudel numbriga 4 jäi vahele, tuli kohe 5. OnePlus, olles nüüdseks juba kasvanud maailma mõistes arvestatavaks telefonitootjaks, tegi kõvasti eelpromo.

Palju pöörati tähelepanu kaamerale, millega tootja lubas teha midagi täiesti uut. Midagi uut aga sealt siiski ei tulnud ning komistuskiviks jäi see suuresti ka 2017. aasta mudelile.

Lisaks olid OnePlus 5 ekraan ja esikülg disainilt ajale jalgu jäänud, eriti võrreldes konkurentide Samsungi ja Huaweiga.

Loe Forte arvustust mudelile 5 ja eraldi ülevaadet selle kaamera kohta

Loe Forte arvustust mudeli 5 uuendusele 5T