ESET Mobile Antivirus toob kasutajateni järgmised funktsioonid:

  • Proaktiivne kaitse — optimeeritud heuristiline tuvastamissüsteem operatsioonisüsteemiga Symbian töötavatele mobiilseadmetele tagab kaitse kõikide arvuti/internetiga seonduvate ohtude vastu.
  • Karantiin — kasutajal on võimalus kustutada sissetungi tagajärjed koheselt või teisaldada need karantiini, kus nad enam süsteemile ohtu ei kujuta. Karantiinis saab faile vajadusel kustutada või uuendada.
  • Laiemad skaneerimisvõimalused — toode võimaldab nii integreeritud kui ka vahetatava meediamälu skaneerimist ja puhastamist. Lisaks sellele skaneerib see mälu tööprotsesse ning kõiki juhtmeta ühenduse kaudu saabuvaid ja väljuvaid faile. Toode annab võimaluse kontrollida arhiivide sisu ning võimaldab kasutajal seadistada skaneerimissügavust skaalal 1-4.
  • Logid ja statistika — kasutaja saab jälgida mobiilseadme skaneerimise staatust ja andmebaasi informatsiooni, mis esitatakse selgel ja loetaval kujul. Lisaks sellele saab kasutaja reguleerida vanemate logide pikkust ja informatiivset statistikat automaatse skaneerimise kohta.
  • Automaatsed uuendused — tagage oma mobiilseadme ööpäevaringne kaitse tulevaste ohtude vastu. Programm kontrollib andmebaasi ajakohasust, võimaldades kasutajal seadistada eelnevalt regulaarseid uuendusintervalle.
Symbiani opertasioonisüsteemiga telefonidele pakuvad turvatarkvara veel ettevõtted F-Secure, Jiangmin, Kaspersky, Net Qin, Exo ja Trend Micro.

ESET’i Symbiani antiviiruse leiab aadressilt www.eset.ee/mobile.