Alles loetud päevad tagasi esitles Nokia uus emafirma Microsoft uue põlvkonna Surface’i tahvelarvuteid. Eile saatis Nokia välja pressikutsed 22. oktoobril toimuvale üritusele. Firma ei täpsustanud, mida nad kavatsevad esitleda, vahendab Kahvel.ee.

Ajaveebi The Verge allikad väidavad, et Soome juurtega telefonitootja kavatseb esitleda lausa kuut uut nutiseadet.

Lumia tooteseeria peaks laienema kahe uue Windows Phone'iga ning lisaks kavatseb Nokia esitleda mitmeid innovaatilisi lisaseadmeid.

Senimaani on Nokia uutest toodetest lekkinud infot tahveltelefoni Lumia 1520 ning tahvelarvuti kohta.

Seni populaarseim Windows Phone'iga nutitelefon on Nokia toodetav Lumia 520, lisab Kahvel.ee eraldiseisvas uudises.

Foto: Kahvel.ee

Mäletatavasti jättis Nokia soodne ja kvaliteetne Lumia 520 meile vägagi hea mulje. Pärast seadme esmaesitlust ennustasime koguni, et just nimelt see telefon võib viia Windows Phone'i massidesse.

Reklaamifirma AdDuplex hiljuti avaldatud statistika kinnitab meie ennustust – Lumia 520 on mäekõrguselt levinuim Windows Phone nutitelefon.

Soodsa Windows Phone 8 seadme turuosa on suisa 21,3%, mis on märkimisväärne saavutus, kuna telefoni esmaesitlus toimus alles tänavu veebruaris.

Lumia 520 maksab Eestis 169 eurot, kuid kel asja meie põhjanaabrite juurde ning soov telefon endalegi soetada, see peaks külastama mõnd sealset tehnikapoodi.