Kopteri tellimine toimub äpist, täpselt samamoodi nagu iga teise Uberi sõiduki tellimine. Vaja on lihtsalt valida Uber Copter kategooria ning rakendus näitab kliendile, milline on talle lähemail asuv helikopteri maandumisplats, kust lennata saab.

Kopteri tellimist testinud Cneti ajakirjanikud lendasid umbes 20 kilomeetrit Manhattani lõunatipust JFK lennujaama ning käisid selle eest välja 200 USA dollarit. Selle raha sees oli ka maandumisplatsile viiv Uberi sõiduk ning ka teine sõit lennujaama lähedal olevalt maandumisplatsilt terminali. Pisut halb uudis on see, et Manhattanit ja JFK lennujaama ühendav marsruut on ainus, kus kopteriga hetkel New Yorgis Uberi abiga sõita saab.

Uberil on plaan ka pikemas perspektiivis just eri sõiduvahendeid niimoodi kombineerima hakata, et pakkuda inimestele kõige sujuvamat kogemust. Tulevikus on plaanis hakata rakenduses näitama ka rendirattaid, elektritõukerattaid ning teisi uudseid sõiduvahendeid, mida autode ja kopteritega kombineerida annab.

Tegelikult toovad teenust testinud ajakirjanikud välja, et ega kopteriteenus tegelikult ülemäära kallis ei olegi - tipptunnil võib tunniajase sõiduga sama marsruuti mööda sõites dünaamilise hinnastamise tõttu ka lihtsalt autoistmel aega viites 100 USA dollarit maksta. Selles perspektiivis ei tundu kaheksa minutit kestnud ja 200 dollarit maksev kopterisõit sugugi väga hull, eriti kui kiire peaks olema.

Lisaks rõhutab Uber, et ülemäära suure pagasiga reisijaid kopterite peale ei oodata. Sisuliselt on nõuded samad, mis lennukites - üks isiklik ese pluss tavamõõtudele vastav käsipagas. Ka on hetkel kopterit võimalik tellida vaid iOS-i kasutajatel, kuid ka Android operatsioonisüsteemiga seadmetega on see võimalus varsti tulemas.