Nii uuenes nende Black Widow klaviatuur mitte küll ühe ja konfigureeritava klaviatuuri, vaid kolme erineva mudeli võrra – tavaline Black Widow 2013, Tournament Edition ja Ultimate versioon. Ja nagu nendest vähe oleks, on kõigist kolmest saadaval ka nn Stealth variandid. Seega kokku kuus uut erinevat klaviatuuri, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Kui Ultimate versioon erineb tavalisest Black Widow’st peamiselt rohelise taustavalguse ja sõrmejälgedevastase mati katte poolest, siis Tournament variandi erinevused on märgatavamad. Nimelt on sealt eemaldatud tavaliselt klaveri paremasse serva jääv numbrilaud ja teistel versioonidel olevad makroklahvid. See muudab Tournament Editioni tunduvalt väiksemaks ja kergemaks ning seega sobivamaks kitsastesse korterioludesse või erinevate LAN-ürituste ja võrgupidude jaoks. Viimaste tarbeks tuleb klaveriga kaasa ka praktiline transpordiks mõeldud ümbris.

Omavahelisi sarnasusi on aga kõigil kolmel (võis siis tegelikult kuuel) klaviatuuril rohkesti ja see polegi iseenesest ju paha. Eriti kui arvestada, et kõikide mudelite juures on võimalik kuni 10 sõrme anti-ghosting. See tähebdab, et tõeline meister võib klaveri juures kasutada kõiki oma sõrmi korraga.

Kõik mudelid (va Tournament Edition) on varustatud 5 makroklahviga, mida võib tänu Synapse 2.0 tarkvarale konfigureerida kasvõi jooksvalt, mängu käigus. Synapse 2.0 lubab muuhulgas hoida kõiki oma klaviatuuriprofiile pilves – nii saab neid mugavalt sünkroonida kasutaja erinevate Razeri klaviatuuride vahel (käsi püsti, kes kasutab rohkem kui ühte mänguriklaviatuuri!). Kõik klaverid omavad ka klapi- ja mikrisisendeid ning USB-hub’i. Kaablid on kaetud meeldiva punutise, mitte odava kummiga (Tournament Edition oma koguni velcro’ga).

Kõik Mustad Lesed on suhteliselt kerge 50-grammise klahvikäiguga. Stealth versioonid neist on aga veelgi kergemad, vaid 45-grammise klahvikäiguga ning kasutavad vaikseid Cherry MX pruune (Cherry MX Brown) ühendusi.

Razer Black Widow Tournament Edition hakkab maksma umbes 80 eurot, Black Widow 2013 hinnaks saab olema ligi 100 eurot ning Ultimate versiooni eest tuleb välja köhida 140 euro suurune summa. Stealth variantidel võrreldes tavalistega mingit hinnavahet ei ole. Müügile peaksid kõik Mustad Lesed ilmuma juuli lõpus ja augustis.Rohkem numbreid ja pilte leiab mõistagi Razer Black Widow mikrosaidilt.