Kuna konkurents on suur, siis on firmadel raske üksteise seast eristuda ning silma paista, selgitab Kiip.ee.

Üks suur Lõuna-Korea tehnikahiid leidis sel aastal oma niši selles, mis on inimkonnale pakkunud huvi juba sajandeid – kurvid.

Kurvide ning uute toodete tutvustamiseks korraldas LG möödunud nädalal Veneetsias Euroopa ajakirjanikele tutvustava ürituse Innofest.

Näitamiseks oli pandud välja 2014. aasta tootevalik alustades tolmuimejatest ning lõpetades ülisuure 5K teleriga, jah 5K, mitte 4K.

Nagu juba eelnevast tekstist võib eeldada, rõhub LG sel aastal kurvidele ja seda nõgusate ekraanide vormis, mida kasutatakse telefonides, telerites ja tarkades randmerihmades.

Sel aastal on LG tootevalikus seitse Ultra HD resolutsiooniga 49-105-tollist telerit, lisaks 77- ja 55-tollised OLED-telerid. Mõlema tehnoloogiaga pildikaste toodetakse Poolas.

InnoFestil tutvustati Euroopas esmakordselt nutitelerites kasutatavat operatsioonisüsteemi webOS, mis lisatakse sel aastal enam kui 40-le LG nutiteleri-mudelile.

Kasutades tundus uus operatsioonisüsteem väga lihtne ning intuitiivne, samas oli märgata, et selle arendus ei ole veel päris lõpule viidud.

Praegu on webOSi suurimaks miinuseks piiratud tugi rakendustele. Süsteemi kasutades jooksis ta mõned korrad kokku ning mõningaid lihtsana tunduvaid funktsioone ei ole veel lisatud, nt veebis surfamine telesaadete vaatamise ajal.