8.-12. veebruaril San Franciscos toimuval konverentsil esineb Renesas Technology ettekandega oma uuest mobiiltelefonidele mõeldud rakendusteprotsessorist, mis suudab dekodeerida H.264 1080p (1920x1080 pikslit) vormingus videot kiirusel 30 kaadrit sekundis. Tarbitav võimsus on seejuures vaid 342 mW. 65-nm tootmisprotsessiga valmistatud ja 6,4x6,5 mm korpusesse pakitud kiibi taktsagedus saavutab taseme kuni 500 MHz, vahendab
.

Samuti arutatakse konverentsil ISSCC 2009 Panasonic´u uut tehnoloogiat, mis tagab pooljuhtskeemide energiatarbe vähenemise audiovoo taasesitusrežiimis. Selle tehnoloogia abil lubavad 45-nm kiibid kuulata muusikateoseid, tarbides seejuures ainult 9,6 mW energiat.

Toshiba ja SanDisk tutvustavad kuulajaskonnale 32-gigabitiseid NAND-tüüpi välkmäluskeeme, mis suudavad säilitada ühes pesas kuni kolm bitti andmeid. Nende kõrgtehnoloogiliste seadmete (pindala 113 mm2) tootmisel jälgitakse 35-nm tootmisprotsessi norme.

Qualcomm näitab oma viimast saavutust traadita tehnoloogiate valdkonnas — raadiosageduslikku CMOS-vastuvõtjat, mis töötab GSM ja UMTS võrkudes ning täidab ka GPS-navigaatori funktsioone.

Kaameratelefonide austajatele pakub huvi Canon´i uue CMOS-pildisensori arutelu. Praegused mobiilseadmete kaamerate tootjad korraldasid ehtsa megapikslite võiduajamise, unustades vahest muid sama tähtsaid karakteristikuid. Canon aga otsustas moega mitte kaasas käia. Tema sensori lahutusvõime on kõigest 3,3 Mp, kuid tänu uutele skeemilahendustele lubab see saavutada mürataseme vähenemist ligi 30% võrra.