Nutitelefonide valla "suured poisid" nagu Samsung, Apple ja Huawei on peamised, kes silma paistavad ja suurtes kogustes seadmeid müüvad. Aga nende kõrval leidub veel palju vähem edukaid, kellel samuti ambitsiooni ja ressursse häid seadmeid välja lasta.

Noist vähemedukatest silmapaistvamaid on Lõuna-Korea ettevõte LG, mis arendab kaht tipptelefonide sarja – G ja V.

LG pole suutnud oma mobiiliäri kasumisse viia juba aastaid – täpsemalt 2015. aasta teisest veerandist –, aga see ei vähenda nende ambitsioonikust.

Täna lõppeval prestiižikal tehnoloogiamessil CES 2020 kuulutas firma CEO (tegevjuht) Kwon Bong-seok, et LG jõuab 2021. aastaks – ehk siis tänavuse aasta jooksul – plussi. See olla võimalik tänu pidevale uute mudelite väljastamisele, millel on kasutajate meelitamiseks omad wow-faktorid.

Kuna härra tegevjuht konkreetseid näiteid ei toonud, et mida toredat LG siis plaanib, mõjub see hetkel pigem niisama "kõvatamisena". Sellest hoolimata on põnev oodata, millised LG tänavused tippmudelid olema saavad.

Ilmselt tasub suuri uudiseid juba oodata pooleteise kuu pärast: 24.-27. veebruaril toimub mainekas mobiilimess Mobile World Congress 2020, mis on LG järgmise tippmudeli tutvustamiseks ju igati soodne pinnas.

LG kevadise tipptelefonisarja G seni viimane mudel G8 jõudis avalikkuse ette samuti Mobile World Congressil, mullusel siis nimelt.

Lisaks telefonidele on LG tuntud kui maailma suurimaid teleri-, aga ka kodumasinate tootjaid.