WiFi-ühendus võimaldab nutitelefoni abil pesumasinat sisse lülitada, selle tööd peatada ning saada ülevaadet pesuetappidest ja teateid pesutsükli lõpetamisest.

Tavalisest "nutikam" pesumasin on varustatud 5-tollise puutetundliku värvilise ekraaniga, millelt juhitakse pesumasina tegevust.

Erinevad pesutsüklid kuvatakse ekraanile värviliste piltidena ning need on selgesti arusaadavad, mistõttu ei ole tarvis lugeda alati pesutsükli nime.

Sama lihtne on ka salvestada "lemmiktsüklit" – tuleb ekraanil tähekujulist märki vajutada ning pesumasin jätab salvestatud režiimi meelde.

Foto: tootja

Eriliseks muudab pesumasina veel lahendus Auto Optimal Wash, mis kogub nelja sensori abil pestava pesu kohta informatsiooni ning valib vastavalt sellele sobiliku pesutsükli.

Näiteks arvutab masin välja pesu koguse, määrab määrduvuse astme ning otsustab kõige optimaalsema pesutsükli – valib temperatuuri, loputustsükli ja tsentrifuugi kiiruse ning seejärel lisab automaatselt õige koguse vett, pesuainet ning loputusvahendit.

Sisse ehitatud EcoBubble -mulligeneraator aitab lahustada pesuvahendit ning loob rikkaliku vahu, mis liigub läbi riidekiudude kiiremini ja peseb materjali tõhusalt ka jahedas vees.

Kui pressiteadet uskuda, säästab see energiat ja kangast, tagades riietele pesu järel ilusama välimuse.