Nende sõnadega: "SP4 omab kõigi mobiilseadmete ja opsüsteemide seas tõesti üht parimat ja täpseimat ekraani. Tippkvaliteediga ekraaniga tahvleid on vähe, aga see siin kuulub nende hulka.

Sobib ideaalselt nii väga täpselt kuvatud pilti vajavale professionaalile kui ka tavakasutajale, kes tahab lihtsalt ilusat tulemust."

DisplayMate pole mingi tavaline tehnoloogiasait, mis on juhtumisi ekraanidel keskendunud. Nemad arendavad ka kalibreerimistarkvara, mille abil ekraanidest "viimast võtta", s.t. parimad värvid, eredus ja muu taoline välja tuua. Nii et nad teavad, millest räägivad, kui ekraane kiidavad või laidavad.

DisplayMate'ile toovad muuhulgas välja Surface Pro 4 ekraani meeldivalt madala energiavajaduse, ainult 4,8 vatti.

Eelkäijamudeli Surface Pro 3 vastav number oli tegelikult isegi madalam, 4,3 vatti.

Samas näiteks Apple'i tahvli iPad Air 2 vastav näitaja on 8,3 vatti. Miks sellega üldse võrrelda? Sest ka Air 2 peetakse üheks vingeima ekraaniga mobiilseadmeks üldse.

Pro 4 ilmus ametlikult 26. oktoobril, Eesti edasimüüjad pole Surface'isid seni pakkunud ja tootja ei tundu sellest ka huvituvat.

Lõpetuseks veel selline põnev kõlakas, et Microsoft töötab taas Surface'i perre kuuluva nutitelefoni kallal.

MSi Surface'i telefonist levib kõmu veebis juba pika aja vältel, aga nüüd on see siis taaselustunud.

Väga realistlik see kuulukas ei tundu, sest MS just tutvustas kaht üsnagi kallist telefoni, 950 ja 950 XL. Oleks üllatav, kui neile lisanduks kohe varsti kolmaski kulukas vidin.

Surface Phone ei saaks kindlasti odav olema, kui seniste Surface'ide hindade põhjal otsustada.