Windows Live SkyDrive
25GB tasuta võrguruumi, mida saab täita kuni 50MB suuruste andmetükkidega. Keskkonnas saab luua kaustu, sinna faile üles laadida ja kaustade sisu oma kolleegide-sõpradega jagada. Teenus on eesti keeles

Windows Live Sync Inimestele kes kasutavad mitut arvutit ja kes tahavad nende vahel andmeid sünkroniseerida. Peale pisukese tarkvarajupi installeerimist saab Windows Live Sync veebilehel ära näidata, milliseid kaustu arvutis soovitakse ühitada.

Sünkroniseerida saab nii isiklike kui jagatud kaustu. Kui arvutid on internetti ühendatud, käib sünkroniseerimine nende vahel automaatselt. Veelgi enam, igast sünkroniseeritud arvutist pääseb ligi teise sünkroniseeritud arvuti kõvakettale.

Sünkroniseeritud kaustade sisu kuhugi pilve ei salvestata, kogu andmevahetus jääb vaid lubatud arvutite vahele. Samuti ei piirata liigutatavaid andmemahte. Teenus on eesti keeles.

Live Mesh Sünkroniseerimisteenus inimestele, kes soovivad/kellel on vaja omi andmeid pilves hoida.

Live Mesh teenuse keskkonnas luuakse virtuaalsele töölauale kaustad, kuhu andmed salvestatakse. Kaustadele pääseb ligi nii sirviku vahendusel kui pisikese programmi installeerimisel sünkroniseerib Mesh kaustade sisu automaatselt arvutis olevate vastavate kaustade sisuga.

Lisaks pakutakse ohtralt võimalusi milliseid kaustu ja millal sünkroniseerida. Hetkel toimib teenus Windows XP ja Vista opsüsteemidega, peatselt lisatakse Mac-i ja mobiiltelefoni tugi.

Teenus on beetastaadiumis.

Lõpetuseks võiks mainida seda, et kuigi Google interneti "ökosüsteem" areneb tohutu kiirusega ja näiteks Gmail e-posti teenusele on raske vastast leida, siis jämedalt öeldes on meie kõigi huvides konkurentsi soosimine, mille tõttu on mõistlik hoiduda vaid ühe ettevõtte teenuste kasutamisest.