Tegemist on unikaalse võimalusega kohtuda Microsofti rahvusvahelise värbamismeeskonnaga, kes jagavad noortele nõuandeid oma karjääri planeerimisel. „Mul on väga hea meel, et ka Eesti tudengitel on nüüd esimest korda võimalus kohtuda maailma tipptasemel IT-valdkonna värbajatega ja avada endale seeläbi uusi uksi,“ märkis Microsoft Eesti tehnoloogiaevangelist Andres Sirel ja lisas, et selle programmi kaudu võivad just järgmised Windowsi või Office´i arendajad olla praegused Eesti tudengid.

Üheksa aastat välismaal programmeerijana töötanud Targo Tennisberg julgustab noori rahvusvahelistele praktikatele kandideerima ja tipptasemel kogemusi Eestisse tooma. „Maailma arenduskeskustes töötamine võimaldab mängida kõrgliigas ja omandada lühikese ajaga teadmisi, mida kohapeal koguks aastaid. Usun, et selliste praktikaprogrammide abil saab Eesti suurel määral IT-proffe juurde,“ lisas Tennisberg.

Tallinna Tehnikaülikoolis toimuvale karjääripäevale on oodatud kõik IT-valdkonna eelviimase kursuse tudengid ja selle aasta lõpetajad. Kohapeal saab esitada karjäärinõustajatele oma CV ja uurida erinevate praktikavõimaluste kohta. Värbamismeeskond otsib programmeerijaid, arendajaid ja testijaid kõikide Microsofti tootetiimide jaoks alates Office´ist kuni Skype'i ja Xboxini.