Saksamaa päritolu masinatootja kuulutab, et suutis iPhone'i ja teiste taibutelefonide tarkvara tootjana juba 2,5 miljonit dollarit kokku ajada!

Sellest 2 miljonit pärineb poole aasta eest ilmunud iPhone'i rakendusest, ülejäänud aga alates veebruaris sündinud programmidest.

Need pole muidugi niisama lustimiseks mõeldud rakendused, vaid kindla suunitlusega. Need võimaldavad Mercedes-Benzi klientidel oma igakuiseid liisingumakseid või autolaene maksta, oma kontosid ohjata, geograafiliselt lähimat MB edasimüüjat leida, klienditeeninduse esindajaga ühendust võtta ning firmaga seotud uudistel-teadaannetel silma peal hoida.

Mercedes-Benzi turundusosakonna esindaja on kommenteerinud, et ettevõttel oli soov selles valdkonnas esimesena turule jõuda ja kliendid on asjaga tõesti kiiresti kaasa tulnud. iPhone'i rakenduse on enda mobiiltelefoni alla laadinud üle 11 000 inimese, umbes 7800 külastas aga mobiilisaiti ja paigaldas sarnase valiku oma taibutorudesse.

iPhone'i rakendus töötab pärast mõnda kohendust muidugi ka iPadil. Kuna tegemist on tasuta tarkvaraga, vihjab Mercedez-Benz rahast rääkides vast summadele, mis jõudsid nende kontodele just tänu mobiilirakendustele.