Kujutage nüüd ette sellist versiooni Orkutist, kus profiil luuakse teie Facebooki profiili põhjal ja ilma teie teadmata.

Teie sellele ligi ei pääsegi. Küll aga hakkavad kasutajad omavahel teile kümnepallisüsteemis hindeid jagama ning teie häid ja halbu omadusi ära märkima.

Hindajad-arvajad jäävad anonüümseks, aga võivad täpsustada, kuidas teid tunnevad. Näiteks: sõber, endine tüdruksõber jms.

Umbes nii võib kokku võtta Androidi- ja Apple'i seadmetele mõeldud Lulu, kõmulise nutirakenduse, mis on lühikese ajaga palju tuntust kogunud. See on vahend, millega naised saavad turvaliselt ja "tüdrukute ringis" mehi hinnata.

Meeste profiilid laaditakse automaatselt Facebookist, kui neid tundev Lulu kasutaja sisse logib. Iga mehe puhul on hulk näitajaid, mida neiud talle omistanud. Olemas on isegi kokkuvõtlik "üldine skoor". Nagu pildil näha, on hr Adam Smithil see õige kõrge.

Fotod: ekraanitõmmised rakendusest

Oma sõnadega midagi kellegi kohta lisada ei saa, kuna Lulu käigushoidjad ei soovi endale liigselt kohtuasju ligi tõmmata. Nad väidavad lisaks, et eemaldavad kohe iga profiili, mille objekt kirjutab ja asja üle kaebab.

Hinnanguid antakse hashtagide abil. Valikus on hulgaliselt nii positiivseid (a la Ühe naise mees, Oskab kokata, Austab naisi) kui ka negatiivseid (Ema küljes kinni, Napoleoni kompleks, Igav).

Fotod: ekraanitõmmised rakendusest

Luluhuviliste, naisteks digimaskeerunud meeste leidmine ja äratundmine olla lihtne, aga neid ei visata kasutajaringist välja. Maskeeruja saab hoopis teate "Me teame, et sa oled mees, aga armastame sind ikka!" ja pakkumise oma profiilile ka ise infot lisada.

2011. a detsembris alustanud Lulu autorid on kauaaegsed sõbrannad Alison Schwartz ja Alexandra Chong. See oli algselt tavaprogramm lauaarvutile, aga neiud leidsid õige pea, et ulatuslikum edu saadaks nutirakendust - mis osutus ka õigeks.

Kasutajad veedavad Lulu keskkonnas keskmiselt seitse tundi nädalas. Aprilli seisuga sisaldas see ümmarguselt 200 000 mehe profiile.