Kiire YouTube'i otsing pakub meile lugematul arvul videoklippe, ekstreemsetest ja vähemekstreemsetest spordialadest, mille jäädvustajaks on olnud just GoPro Hero kaamera, vahendab Kahvel.ee.

Viimasel ajal on aga teisedki tootjad asunud seda turgu ründama päris arvestavate toodetega. GoPro ei loobu positsioonist ilma võitluseta ja nüüd ongi valmis Hero 3. generatsioon.

Alustuseks on Hero3 oma eelkäijast koguni 30% väiksem ja 25% kergem. Väike ruumala ja mass teevad kaamera kasutamise nt kiivri või ralliauto küljes mugavamaks ja kindlamaks.

Protsessor on uutel Hero3 kaameratel palju nobedamaks läinud ja suudab nüüd ka aegluupi jäädvustada. Musta värvi tippmudel suudab 1080p videot jäädvustada 60, 1440p videot 48 ja 720p videot 120 kaadrit sekundis, seega kõik lühiajalised trikid saavad korralikult "linti".

Lisandunud on ka võimalus 4K video jaoks, küll aga vaid 15 kaadrit sekundis. Soodsamad hõbedane ja valge mudel päris nii võimekad pole, sellegipoolest on kõigil 3 mudelil sisseehitatud ka WiFi.

Eeltellimustega alustati koheselt ning $400, $300 ja $200 pakkumistega saab tutvuda tootja kodulehel.