Nendeks mängudeks on Monster Hunter: World, Far Cry 5 ja Assassin's Creed Odyssey. Ülejäänud üheksa mängu olid valdavalt üle mitme aasta vanad, kõige vanem nendest on 2012. aastal ilmunud Counter-Strike: Global Offensive. Nimekirjas olid veel DoTA 2 (2013), Warframe (2013), The Elder Scrolls Online (2014), GTA V (PC peal 2015. aastast), Rainbow Six Siege (2015), Rocket League (2015), Civilization 6 (2016) ja PUBG (2017).

Tõsi, tuleb nentida, et suurem osa nendest mängudest ei ole teeninud kasumit uute mängude müügi pealt, vaid mängusiseste esemete või laienduspakkide (DLC) müümisega. Mänguportaal ei paljasta, kui palju mänge ühikuliselt müüdud on.

Aga ei olegi tarvis, oleme tänaseks jõudnud sellise mängumajandusmudelini, kus põhimäng ongi tohutult odav või koguni tasuta ning peamine summa teenitaksegi mängusiseste esemete, laienduste või teemapakkide müügist. Seega ei ole üksikühikute müük enam mingisugune mängu edukuse näitaja.

Siinkohal on head näited nii Counter-Strike: Global Offensive, Warframe, DoTA 2 ning ka Fortnite, mis on kõik allalaaditavad täiesti tasuta. Ometi on neist mängudest kolm Steami kõige enimteenivate mängude nimekirjas, Steami alla mitte kuuluv Fortnite on selle aasta jooksul oma tegijatele teeninud üle miljardi USA dollari.

Vaata Steami enimteenivate mängude täielikku edetabelit SIIT.