Täpselt nii juhtus ka minuga. Mõtlesin, et heidan mängule pilgu peale, et millega siis tegu on. Tegin paar missiooni ära ja leidsinm et vaatame mis edasi saab, teeme veel paar. Seejärel veel ühe, veel ühe ja veel ühe. Ja nii see aeg möödus, kirjutab M Kuubis.

Tegemist on nuputamismänguga, kus vajavad seekord sinu abi ei keegi muu kui vampiirid. Nimelt peale pikka rasket ööd on vaja nad enne hommikut koju juhatada. Ja mitte alati ei pruugi see ülesanne kerge olla.

Tee peal võib tulla ette igasuguseid takistusi, mis võivad vampiirile tema surmaga lõppeda. Alustuseks tuleb vältida valguselaike, ning mida edasi, seda rohkem uusi lõkse lisandub ja seda keerulisemaks asi ka muutub. Ei ole see vampiiride elu lihtne.

Ka vampiire, kes su abi vajavad, on erinevaid tüüpe. Ning kui kõik nad parajasti keset ohtlikke lõkse koduteed otsivad, siis võib aegajalt nende turvaliselt koju juhatamine päris keeruliseks kätte ära minna. Eriti arvestades, et aeg tiksub ja vampiirid peavad ilusasti enne hommikut kõik koju jõudma.

Kokku leidub üle 60 erineva taseme, mis peaks mängurõõmu pakkuma mitmeteks tundideks. Lisaks on edetabel, et kes kui palju vampiire on ära päästnud või kui palju vampiire ära oled tapnud.

Kui sulle vampiirid meeldivad ja oled suur nuputamismängude sõber, siis tasub seda teost proovida. Selle raha eest, mida küsitakse, on mängu ja nuputamist küllaga.

Info lapsevanematele: see on mõtlemist arendav nuputamismäng, mis sobib igas vanuses lapsele.

Vampires Guide Them to Safety

Platvorm(id): PC, Android*
Ilmus: 22 oktoober 2014
Arendaja: CBE software s.r.o.
Levitaja: PR Outreach
Hind: 3,59 eurot
* Androidi-seadmetel kannab leiab mängu Crazy Vampiresi nime alt ja hind on ainult 1,59 eurot

HEA
* Lahe humoorikas nuputamismäng
* Suur hulk erinevaid erineva keerukusastmega missioone
* Pakub tundideks lahedat ajaviidet

HALB
 *Seekord ei suutnud ühtegi halba punkti välja tuua. Mäng töötab täpselt nii nagu peab ja täidab oma eesmärki

HINNE: 9/10