Tegelikkuses traadita andmeedastuse moodul saab nimeks Infinite USB Memory Device ja Inifinitec kirjeldab seda USB-välkmälude järgmise põlvkonnana. Põhiline müügiargument on meediastriimingu võimalus. Autorite sõnul kaob ka mure allesjääva andmeruumi jälgimise pärast, mis on omal moel loogiline, kuna see tegelikult ju puudub.

IUM jagab striimingut esitava aparaadiga nii kõvakettaid, servereid, väliseid mäluseadmeid kui muud sellist. Kui palju pinda on jagatud, saab failitasandil ise kindlaks määrata: tervest ruumist üksiku kujutiseni.

IUM tunneb ära kõik failivormingud ja selle kaotamine või varastamine teeb vähem muret kui tavalise mäluseadme puhul, sest info ei läinud ju kaduma.

Infinitec väidab ka, et nende leiutis suudab meediat striimida sülearvutist igale USB-pordiga seadmele nagu telerid, DVD-pleierid, mängukonsoolid jm. Isegi digipildiraamidele on mõeldud. Eraldi on hoolitsetud sõbralikkuse eest praeguste levinud konsoolidega PlayStation 3, Wii ja Xbox 360. (PS3 ja X360 muidugi ei vaja seadme abi, et mainitud tegevust läbi viia.)

Infinite USB Memory Device'i saab paaritada ainult kindla süle- või lauaarvutiga. See võimaldab korraga mitu IUMi kasutusele võtta, kuid samas peab "lõputu" mäluseadmega paaritatud arvuti kaasa võtma.